Bureau 7TIEN breidt uit met Anne Marit als mede-eigenaar 

Vorige week vierden we feest bij Bureau 7TIEN! Anne Marit heeft zich namelijk aangesloten als mede-eigenaar van ons bedrijf. Hiermee groeien we als bedrijf verder om overheden en organisaties te adviseren op het gebied van biodiversiteit, circulariteit en klimaat.  

Het afgelopen jaar werkte Anne Marit al met ons samen op het gebied van biodiversiteit en klimaat. Zo hebben we samengewerkt aan de Biodiversiteitsagenda en Klimaatagenda van het Waterschap Zuiderzeeland. Met het toetreden van Anne Marit als mede-eigenaar hebben we deze samenwerking in vastere vorm gegoten.  

Als Bureau 7TIEN vinden we de relatie tussen beleid en praktijk belangrijk. Voor het ontwikkelen van beleid voor grote en complexe vraagstukken, zoals de klimaat- en biodiversiteitscrises, is het essentieel om gevoel te hebben voor de uitvoering. Anne Marit is voor ons een waardevolle toevoeging, omdat zij niet alleen beleidservaring heeft, maar ook kennis en ervaring in de praktijk. Zo is ze naast haar werk bij Bureau 7TIEN actief als agrariër in de regeneratieve landbouw. Ook heeft ze haar eigen huis gebouwd, helemaal gasloos en met biobased materialen. Over die ervaring later meer…  

Anne Marit Popma

Adviseur en Mede-eigenaar
annemarit@bureau7tien.nl
/in/anne-marit-popma/
+31 (0) 612766549