Ons verhaal

Wij verwezenlijken duurzaamheidsambities van organisaties en bedrijven. Door samen te werken aan het verminderen van de CO2-uitstoot, door de transitie naar een circulaire economie te versnellen en door het treffen van maatregelen om de gevolgen van klimaatverandering te verminderen. De 17 Sustainable Development Goals zijn daarbij ons moreel kompas.

Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, overheidsinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wij adviseren en helpen bij het behalen van duurzaamheidsambities. Door te ondersteunen bij visievorming, haalbaarheidsonderzoeken uit te voeren, plannen op te stellen, programma’s of projecten te begeleiden en door monitorings- en evaluatievragen te beantwoorden.

Bureau 7TIEN is opgericht volgens de principes van een sociale onderneming. We werken met het doel om onze impact te maximaliseren, niet onze winst. Daarbij zijn we transparant over onze impact, alsmede over onze inkomsten en uitgaven door het publiceren van een jaarrapportage. Bij het bepalen van onze strategie betrekken we onze stakeholders.

Onze aanpak

Analytisch

Wij combineren onze wetenschappelijke kennis met ervaring in de beleidspraktijk om tot heldere inzichten en analyses te komen.

Betrokken

We zijn transparant en open. Onze aanpak kenmerkt zich door een inclusieve benadering met alle betrokken stakeholders.

Innovatief

Fris, technisch goed onderlegd en met een multidisciplinaire achtergrond hebben we oog voor nieuwe ontwikkelingen.

Integraal

De 17 SDG’s zijn ons uitgangspunt. In ons advies brengen we altijd de mogelijke neveneffecten op andere SDG’s in beeld.

Ons team

Freek Kuipéri

Adviseur

Freek, mede-oprichter van Bureau 7TIEN studeerde lucht- en ruimtevaarttechniek en technische bestuurskunde aan de TU Delft. Voordat hij bij Bureau 7TIEN begon was Freek senior adviseur en projectleider bij beleidsonderzoeksbureau KWINK groep. Freek is analytisch sterk, oplossingsgericht en gedreven om zich in te zetten voor een toekomstbestendige samenleving.

Wieke Meijer

Adviseur

Wieke is Adviseur bij bureau 7TIEN. Ze studeerde Global Sustainability Science aan de Universiteit Utrecht en heeft daarna de master Urban Environmental Management aan Wageningen University & Research afgerond. Wieke houdt zich bezig met afwisselende onderwerpen rondom duurzame stedelijke ontwikkeling en is ook handig met GIS.

Jesse de Graaff

Adviseur

Jesse, mede-oprichter van Bureau 7TIEN studeerde biologie en sustainable business and innovation aan de Universiteit Utrecht. Heeft tijdens zijn studie als freelancer in de evenementensector gewerkt. Hij heeft een show-must-go-on-mentaliteit en is sterk in het omzetten van wetenschappelijke inzichten naar de praktijk.

Anne Marit Popma

Adviseur

Anne Marit, adviseur biodiversiteit, studeerde beleidssociologie aan de UvA. Hiervoor werkte zij bij KWINK groep en Triodos Bank aan duurzaamheidsvraagstukken. Anne Marit is analytisch, sociaal sterk en creatief. Naast haar werk bij Bureau 7TIEN werkt Anne Marit in de natuurinclusieve landbouw, waardoor zij uitstekend in staat is ambities met de weerbarstige praktijk te verbinden.

Olaf Stolwijk

Adviseur

Olaf is adviseur bij Bureau 7TIEN. Hij studeerde de bachelor Economie en Beleid en de master Management, Economics and Consumer Studies aan de Wageningse universiteit. Als vrijwilliger bij de Jonge Klimaatbeweging zet hij zich in om de stem van jongeren te vertegenwoordigen in het klimaatdebat. Olaf heeft een open, nieuwsgierige blik en is gemotiveerd om bij te dragen aan de transitie naar een toekomstbestendige maatschappij.

Michelle Booij-Smid

Adviseur

Michelle is adviseur natuur & landbouw en als zelfstandige werkzaam voor Bureau 7TIEN. Zij is opgeleid als gedragspsycholoog en werkte een aantal jaar in het bedrijfsleven als senior adviseur en teamlead duurzaamheid bij Frisse Blikken. Michelle is resultaatgericht, politiek sensitief en analytisch sterk en hoopt wanneer nodig de zaak met een vleugje humor te relativeren. Naast haar werk bij Bureau 7TIEN is Michelle werkzaam op regeneratieve boerderij Schevichoven.

Ilse van der Giessen

Stagiair

Ilse is student aan de Wageningen Universiteit en studeert Urban Environmental Management met een specialisatie in milieubeleid. Op het moment is ze stagiair bij Bureau 7TIEN en gaat ze met haar leergierigheid en positiviteit aan de slag met onderwerpen zoals circulaire economie en natuurinclusieve landbouw. Met haar interdisciplinaire achtergrond hoopt ze haar kennis in te zetten voor duurzame vraagstukken.