Teamuitbreiding voor Bureau 7TIEN: Olaf in dienst

Vorige week was er een reden voor een feestje bij Bureau 7TIEN! Olaf is, na eerst als stagiair meegedraaid te hebben, gestart als adviseur bij ons bedrijf. We stellen Olaf graag uitgebreider aan je voor:

“Hé hallo, Olaf hier! Mijn stage was het laatste onderdeel van mijn master Management, Economics and Consumer Studies. Hiervoor heb ik de bachelor Economie en Beleid afgerond. Beide studies volgde ik aan de Wageningse universiteit. Duurzaamheidsbeleid heb ik op verschillende niveaus mogen verkennen en daarnaast heb ik een achtergrond opgebouwd op het gebied van milieueconomie. Tijdens mijn stage heb ik mijn interesse voor duurzaamheid om kunnen zetten naar impact maken in de praktijk.

Ook in mijn vrije tijd ben ik bezig met deze interesse. Ik ben sinds een half jaartje actief bij de Jonge Klimaatbeweging in de werkgroep JKPanel. In deze werkgroep maken we, je raadt het al, panels om op deze manier de stem van jongeren op te halen en hiermee te vertegenwoordigen in het duurzaamheidsdebat. Erg tof om te doen! Verder ben ik graag sportief bezig: ik loop met regelmaat een rondje hard en ben ook wel eens op de tennis- of padelbaan te vinden. Verder wandel ik graag in een groene omgeving.

Afgelopen week ben ik dus gestart bij Bureau 7TIEN. Ik voel me helemaal op mijn plek in het hechte, hardwerkende en gedreven team. Ik kijk er dan ook naar uit om hier de rol van adviseur op te pakken en bezig te zijn met uitdagende duurzaamheidsvraagstukken.”

Olaf Stolwijk

Adviseur
olaf@bureau7tien.nl
in/olaf-stolwijk/