Werken met Bureau 7TIEN

Wij helpen decentrale overheden met het verwezenlijken van duurzaamheidsambities. Door te ondersteunen bij visievorming, haalbaarheidsonderzoeken uit te voeren, plannen op te stellen, programma’s of projecten te begeleiden en door monitorings- en evaluatievragen te beantwoorden. De 17 Sustainable Development Goals zijn daarbij ons moreel kompas.

Bureau 7TIEN is een maatschappelijke onderneming. We werken met het doel om onze impact te maximaliseren, niet onze winst. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan onze missie? Hieronder zie je of we op dit moment vacatures open hebben staan. Daarnaast werken wij regelmatig samen met ZZP-ers die actief zijn in de (semi-)overheidswereld en onze duurzaamheidsthema’s.

Open sollicitatie adviseur

Lijkt het jou leuk om als adviseur in onze organisatie te werken? Heb je affiniteit met biodiversiteit, de circulaire economie, het tegengaan van klimaatverandering, klimaatadaptatie of energievraagstukken? Stuur je cv en motivatie naar jesse@bureau7TIEN.nl, dan plannen wij een kennismakingsgesprek met je in.

Aanmelden als zelfstandige

Ben jij zelfstandige en lijkt het je leuk om met ons te werken? We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.
Stuur een bericht naar jesse@bureau7TIEN.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.